Pikkirii

Vauva on kuin kukkanen,
vielä aivan nupussa,
pikkuinen suu supussa

– Anna-Mari Kaskinen

Pikkirii on

Elina Paananen

Elina Paananen (s.1978) on jyväskyläläinen äiti, lastentarhanopettaja ja nukketeatteriopiskelija. Elina on aina ollut kiinnostunut lastenkulttuurista niin kuluttajana kuin tekijänä ja on opiskellut myös draama- ja tanssipedagogiikkaa. Musiikin, tanssin ja teatterin harrastaminen sekä käsillä tekeminen ovat lähellä Elinan sydäntä. Elina on paneutunut vauvateatteriin mm. varhaiskasvatuksen opintojen lopputyössään. Elinalla on kolme tytärtä.

Johanna Tilus

Johanna Tilus (s. 1976) on jyväskyläläinen opettaja, draamapedagogi ja musiikin ja tanssin harrastaja. Työkseen Johanna opettaa lukiossa äidinkieltä ja ilmaisutaitoa. Kitara ja laulu sekä lastenteatterin tekeminen ovat kuuluneet Johannan elämään jo pitkään. Hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa lasten satu- ja seikkailumaa Viherlaaksossa. Hän on myös ollut mukana erilaisissa musiikki­produktioissa. Johanna on kahden pojan äiti.

Anne Federley

Anne Federley (s.1973) on jyväskyläläinen muusikko, jonka pääinstrumentit ovat laulu ja piano. Anne on koulutukseltaan luokanopettaja ja musiikinopettaja. Tällä hetkellä Anne on kotona hoitovapaalla kolmen lapsen kanssa. Sitä ennen Anne työskenteli seurakunnan nuorisomuusikkona. Työn ja harrastusten parissa Anne on ohjannut erilaisia laulu- ja soitinryhmiä, mm. Tulus-kuoroa.

Ohjelmisto

Materiaali